Ilmoittauduin enkelitulkitsijakoulutukseen loppumetreillä viime joulukuussa. Koulutus alkoi nyt tammikuussa 2014. Saimme ystäväni kanssa tunteen, että tämä on nyt juurikin se asia mitä henkinen kasvumme vaatii. Olen aiemminkin katsellut eri kurssi- ja koulutusvaihoehtoja. Nyt tämä on totta ja näin lienee tarkoitettu.

Itselleni vaikeinta on löytää omaa rauhallista aikaa. Elmämäni on niin hektistä yksityisyrittäjänä ja usean koiran omistajana. Koko ajan  olen menossa jonnekin tai tulossa jostain. Vaikka istuisinkin rauhassa aloillani, niin silti ajatukset seikkailevat työasioissa tai muissa arkisissa asioissa.

Olen aina ollut kiinnostunut henkimaailman asioista. Tai ainakin nuoresta asti . Isosiskollani on ollut taipumusta nähdä korteista tulevaa ja muutenkin hän on ollut aina semmoinen henkimaailman viestittäjä. Siinä rinnalla kun olen saanut kulkea niin kiinnostuskin on herännyt.

Nyt aikuisiällä olen suorittanut Reiki I (eläinpainotteinen) ja Reiki II kurssit. Toiveena olisi joskus opiskella vielä masteriksi saakka. Nyt kuitenkin tämä enkelitulkitsijakoulutus on ajankohtainen ja keskityn tähän. Saan varmasti johdatusta kun mietin seuraavia askeleitani.

Tämän ensimmäisen viikon tehtävänä on tutustua visualisoinnin kautta suojelusenkeliin. Istuin alas sohvalle ja laitoin kuulokkeet päähän. Kuuntelin opettajamme lähettämän visualisoinnin. Pääsin matkaan, vaikkakin ajatukset meinasivat pyöriä arkisissa asioissa ja ympäriltä kuului hälinää Tässä pätkä oppimispäiväkirjastani:

"Harjoitus oli ihana ja rauhoittava. En päässyt aivan kokonaan sisälle tunnelmaan. Kuuntelin visualisoinnin kuulokkeiden kautta, mutta ympärilläni tapahtui koko ajan ja ajatukseni meinasivat lähteä seikkailemaan. Kuitenkin pääsin niitylle. Kauniille vehreälle punakukkaiselle niitylle. Heinä oli noin polven korkuista.Aurinko paistoi ja kävelin kohti rantaa, jossa enkelini oli. Vesi liplatti ja ennen kuin enkelin nimeä kysyttiin mieleeni tuli nimi Joosef. Olen aiemmin saanut jonkin toisen nimen, mutta sitä en muista. Tämä enkeli oli mielestäni enemmän miehinen. Jostain syystä mieleeni nousi ruskea väri."

- Toivon valoa ja iloa matkalle tähän suureen tuntemattomaan.