Viikko 3 - Enkeliyhteyden vahvistaminen

Kun olet tehnyt tämän visualisaation, niin kirjaa kokemuksesi oppimispäiväkirjaasi. Miltä visualisaatio

tuntui? Nousiko jotain mahdollisia pelkoja tai esteitä mieleesi, mistä et ollut edes tietoinen? Tuntuiko yhteys vahvemmalta tämän jälkeen? Ja minkälaiset tulokset sait tuosta aivopuoliskotestistä? Tuntuivatko jotkut vinkit sinulle tärkeiltä ja aiotko aloittaa/jatkaa niiden parissa työskentelyä

 

Tämä visualisointi tuntui jo helpommalta, enkä tällä kertaa nukahtanut.) Tuntui kuinka enkelit olivat läsnä ja olo oli oikein levollinen ja rauhallinen. Mitään erityisiä pelkoja en tunnistanut, mutta kuitenkin olo oli paljon parempi kun ne oli heitetty menemään. Sen jälkeen mieleen nousivat sanat ”Valoa ja iloa.”

Aivopuoliskotestissä yllätyksekseni molemmat aivopuoliskot olivat melko tasan. Tämä oli tosiaankin yllättävää.

Meillä on menossa oikeasti jo viides enkelikouluviikko ja minä laahaudun tehtävieni kanssa perässä. Niin ne viikot vain kuluvat ja päivän huomaa kuluneen ja mitään ei ole näiden opintojen suhteen saanut aikaiseksi. Iltaisin ennen nukkumaanmenoa olen lukenut Diana Cooperin kirjaa Enkelit vastaavat. Kirja oli todella mielenkiintoinen. Paljon oli asioita jotka vahvistuivat ja tuntui tutuilta, mutta tuli myös uutta asiaa:) Nyt seuraavana meinasin lukaista samaisen kirjailijan kirjoittaman kirjan "Ihanat enkelit"