Suuresta rakkaudesta tulin tänne puhumaan. Sinulle on annettu tehtävä, jota oletkin jo hyvää vauhtia toteuttanut. Sinulla on vielä paljon työnsarkaa täällä maan päällä.

Olet saanut kokea suuren rakkauden ja tiedät, että sinusta pidetään huolta. Olet ollut taipumaton oksa. Kestänyt tuulet ja myrskyt, taipumatta ja sinun halusi auttaa muita on vain vahvistunut.

 

Olet tehtäväsi äärellä. Anna enkelten johdattaa sinua tällä matkalla. Yhteytenne on suora ja ammennat tietoa suoraan lähteestä. Rakkaudellista kaunista valoa. Muistathan sen. Tehtäväsi on selvä, anna siis taidoillesi ja tiedoillesi mahdollisuus.

 

Nyt olet valmis siihen. Älä enää emmi. Rakasta ja anna muiden rakastaa. Ole tässä ja nyt. Menneet ovat menneitä ja ja kaikki on tässä ja nyt!

 

Sinua odottaa kaikki se suuri ja ihana mitä ikinä haluatkin elämältäsi. Uskalla rohkeasti toivoa. Älä tukahduta tunteitasi ja toiveitasi. Kaikki on mahdollista. Uusi sivu on aukaistu. Sinä piirrät siihen tulevan ja tulevaisuutesi. Uusi kausi on alkanut. Muista. Kaikki on mahdollista!

 

Uskosi on vahva! Tunne kuinka sinua johdatetaan. Olet menossa kohti uutta ja parempaa. Vastoinkäymiset ovat annettu voitettaviksi ja sinä olet hyvää vauhtia selättänyt annetut oppiläksyt. Tiedät, että niillä on merkityksensä. Omasi sekä lähimmäistesi kasvua varten.

 

”Rakkaus,rakkaus,rakkaus”. Siinä on kaikki.